21. marraskuuta 2014

PERJANTAI

Huh, vihdoinkin tämä työviikko on ohi! Pitkään on ollu töissä hiljasta, mut nyt joulusesongin alkaessa saa kyllä huhkia sitten senkin edestä. Mutta ei, en valita! Ollut ihan mahtava työporukka ja iisi keikka, joten oon enemmän kuin mielelläni köpötellyt ratikkapysäkille ennen kuin muu kaupunki on vielä saanut edes silmiään auki.
Muu aika töiden jälkeen on lähinnä mennyt Jimin kanssa sängyn pohjalla koomatessa, koska aikaiset herätykset, pimeys ja kipeät jalat eivät ole jättäneet energiaa muulle. Tänään tosin poikaystäväni ollessa täällä käymässä, päätin että on aika pukea päälle jotain muuta kuin työ- tai yövaatteet ja lähteä ihmisten ilmoille. Mentiinkin Starbucksiin ihailemaan ensilumen (Viimeinen kuva tosiaan otettu ennen lumen tuloa, silloin kun Jimikin pystyi ulkoilla nenää nyrpistämättä) täyttänyttä Helsinkiä ja Stockan jouluvaloja. Ja ah, gingerbread latte. Niiiiiin hyvää. Maistui ihan joululle. 
Nyt on vihdoin lupa vaihtaa farkut löllöhousuihin, mennä peiton alle poikaystävä toisessa kainalossa ja makuunin karkkipussi toisessa. Ihanaa että on viikonloppu.

4 kommenttia:

  1. Apua ihana koira!

    www.lauraahs.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana tää blogi !! ❤

    ~ wilhelmiinanblogi.blogspot.com

    VastaaPoista